J5: Natural Optics CB Balaguer – CB Alpicat

Natural Optics CB Balaguer 71 – 33 CB Alpicat

El Balaguer va jugar probablement el partit més complet i regular del que portem de temporada. Davant un rival contra el que jugàvem per 3r cop en 3 mesos, i que va ser molt diferent dels altres cops.

Des de l’inici els locals no van donar cap opció a la victòria de l’Alpicat, defensant intensament com mai i facilitant contraatacs ben executats. Per contra els visitants tenien problemes per reaccionar davant de la continuar pèrdua de pilotes. No va haver cap canvi en els primers 20 minuts, on es va arribar al descans amb 41-13 al marcador.

A la tornada, petit descans local de 5 minuts, amb 2-1 de parcial, molts errors i una clara baixada de ritme de joc. Després es va tornar a prémer l’accelerador, però no al ritme inicial. Els parcial continuaven sent favorables al Balaguer, que vivia ara més de l’encert en el tir exterior que de les cistelles fàcils provocades per la gran defensa.

La setmana que ve toca desplaçament a la sempre complicada pista del Pardinyes.