J5: CBPardinyes Negre Lleida – Natural Òptics CBBalaguer

Natural Òptics CBBalaguer 2006 37-42 SEDIS Comercial Carmen

Tercera jornada de la categoria Mini Masculí Nesquik que va enfrontar al Natural Òptics CBBalaguer contra el SEDIS Comercial el Carmen.

Partit amb dues cares molt diferents. Els locals van tenir una primera part on van estar totalment desconeguts. Sense intensitat defensiva, sense contratacar, sense duresa i sense treball. Al descans el lluminós reflexava un més que merescut 7-24, on els visitants van estar superiors en tots els aspectes del joc, tant ofensius com defensius.

A la represa de joc després de la mitja part però, els locals van despertar d’aquest somni momentani que va durar 4 períodes. Van pujar nivell i intensitat defensiva, amb això van començar a arribar les recuperacions de pilotes i els contratacs, i el ritme de joc dels de Balaguer va començar a ser molt alegre. Això va permetre al partit entrar a l’últim quart amb un interessant 35-37. En aquest però, els locals no van sàpiguer rematar la feina errant cistelles fàcils i precipitant-se en moltes accions ofensives.