J5: CB Balaguer – Zamar 2000 Ploms Salle Reus C

CLUB BASQUET BALAGUER A  75 – ZAMAR 2000-PLOMS SALLE REUS C 73

Cinquè partit de lliga per al CB Balaguer A, i quarta victòria ja de la temporada contra el Reus Ploms C, en un partit amb força encert per part dels dos equips des de la línia de 6.25 i que es va resoldre “in extremis” en els darrers segons del partit. El Balaguer, a diferència de les darreres jornades, va sortir més encertat de cara a cistella, finalitzant el primer quart amb un bon 20 a 14. Al segon quart però, va venir l’encert visitant des de la línia de 6.25, i juntament amb una baixada en l’anotació dels locals, va fer portar al Balaguer amb desavantatge al final de la primera meitat. Tot i així, el Balaguer va seguir molt seriós tot el partit, recuperant de mica en mica terreny, però sense marxar del marcador. De fet, hi va haver un intercanvi constant de cistelles entre ambdós equips, cosa que, va fer vibrar al públic fins als instants finals, on una cistella guanyadora a pocs segons de finalitzar l’encontre va donar de nou una victòria per al Balaguer, que es posiciona els les posicions capdavanteres de la lliga.