J5: CB Balaguer – CB Lleida

CB Balaguer B 57 – 45 CB Lleida

Tercera victòria d’un CB Balaguer que va haver de suar de valent per emportar-se la victòria. El partit va començar amb un CB Lleida molt endollat, aconseguint un parcial de 2-11 en els cinc primers minuts. Tot i això les locals no van esperar a reaccionar i marxarien al final del primer període ja guanyant 14-11. El segon període va estar marcat per la manca de ritme i les nombroses errades defensives de les locals, que van permetre al CB Lleida arribar al descans guanyant 28-30.

La segona meitat va estar marcada per les alternatives defensives, en aquest joc el Balaguer va guanyar la partida i amb un parcial de 13-0 s’escapava al marcador, amb 15 punts de diferencia la distància era ja insalvable i el partit va finalitzar 57 – 45.

Destacar el debut de la jugadora cadet Maria Martín en la categoria sènior, i com cada setmana, agrair l’ajuda de les jugadores del júnior a entrenaments i al partit.