J5: CB Balaguer – CB Borges

temp2013-2014 5 20131106 1408295573

temp2013-2014 5 20131106 1408295573BALAGUER 100 CB BORGES VERD A 50

Atac total.

Marcador tancat al minut 4 del 4t període, avui ens ha sortit tot, de matricula d’honor, ratllant l’excel·lència. Quan durarà ?

Hem fet els millors 20 minuts d’atac, amb diferencia, de tot el que portem de campionat. Senzillament meravellosos. Els nois de Borges no podien ni sabien com parar-nos, els hem passat per sobre. La defensa avui la donarem per acceptable.

El partit durant els primers minuts ha estat un vendaval, el primer període amb un parcial de 32-16 ho diu tot, atac atac i atac, la defensa millorable. Els nois de Borges sense recursos.

El segon període amb un parcial de 34-16 ha estat igual o millor que el primer quart. Els nois de Borges sorpresos.

Mitja part amb un parcial de 66-32 al marcador era prou clar, tant sols comentar que fins al moment tot perfecte, que calia millorar algun aspecte defensiu i que quedaven 20 minuts per jugar. No cal dir que tots estàvem contens.

El tercer període amb un parcial de 23-18 ha estat, degut a la relaxació, lògica, un intercanvi de cistelles per ambdues parts.

El quart període parcial de 11-0 i marcador tancat al minut 4, poca cosa cal dir en aquestos casos.

Avui hem contat amb l’ajut dels infantils Rúbies i Castillo, cada dia mes integrats. Gracies nois.

La setmana que ve ens toca Balafia, dissabte a les 16,00 h. Porten una victòria i quatre derrotes, a priori assequible, en parlem la setmana que ve.