J5: CB Balaguer A – Clínica Dental Balaguer B

equips temporada 2012 2013 11 20121014 1416930299

C.B.ALMACELLES 69 -CLINICA DENTAL BALAGUER B 83

Cinquena victòria consecutiva del conjunt de Balaguer.

A pesar de ser el partit a ùltima hora del diumenge l’equip de la capital de la noguera va rendir com ho porta fent tot l’any, es va notar però al començament del partit on les defenses van brillar per la seva ausencia tant local com visitant arrivant a la fi del primer quart amb un 23-29 pels foranis. Ja en el segon quart els de Balaguer es van desconnectar i Almacelles es va emportar el parcial per 20-10. Veient que s’ens podia escapar el partit els nois de Balaguer es van ficar les piles i quasi van sentenciar el partit amb una gran defensa i un gran encert des de la linea de 6’25 fent un total de 13 triples en tot el matx, així va quedar l’ùltim quart on les distàncies adquirides en el tercer no es van moure. En conclusió vam treure el partit endavant davant un Almacelles que d’aquí unes jornades estaran mes a to ja que ells no han pogut entrenar regularment tot i així felicitar als de Balaguer perquè jornada darrera jornada estan demostrant que aquest any poden fer coses molt grans.