J5 (2a fase): Segrevest CB Balaguer 64-55 CB Cervera MobelLinea

Segrevest CB Balaguer 64-55 CB Cervera MobelLinea

Primera victòria de la temporada contra un rival al qual no havíem pogut guanyar en les anteriors ocasions.

El primer període s’iniciava amb una declaració d’intencions dels de la Noguera que deixaven clar que era un partit important per ells i que el lluitarien d’inici a fi. Un quart amb bon encert ofensiu i amb bones defenses individuals que ens permetien acabar per davant en el marcador (14-10).

En el segon quart seguia el llistó ofensiu nostre però disminuíem una mica el nivell defensiu que havíem marcat en el primer període, no obstant això arribàvem al descans amb un avantatge de quatre punts (28-24).

El descans ens servia per agafar forces i començar un tercer període amb gran ritme ofensiu i on la nostra zona 2-3 no permetia al rival fer bàsquets fàcils (16-13).

En el darrer període, vam buidar-nos a nivell d’esforç per no deixar que els de la Segarra retallessin distàncies. Seguíem tapant bé els forats de la zona, estant molt actius i dominant el rebot en tot moment. La bona tasca defensiva i les bones decisions en atac ens permetien guanyar també el darrer període per endur-nos una victòria més. El resultat final seria de 64-55 favorable als balaguerins.

Un dels partits més complets de la temporada sense dubte que ens ha servit per guanyar a un molt bon rival. La victòria ens consolida en la segona posició de la taula però amb poques opcions per accedir a la F4. No obstant això, som conscients que la nostra millora ha estat evident i encarem el tram final de temporada amb l’objectiu de millorar individualment i també a nivell d’equip.