J4: Sedis Nagrup – Segrevest CB Balaguer

Sedis Nagrup 73 – 40 Segrevest CB Balaguer

El partit ha començat amb un parcial del Sedis Nagrup que demostrava que estàvem davant d’un equip molt perillós en atac.

El segon període hem pogut igualar el nivell del rival i pujar la intensitat per tal de retallar les distàncies que ens separaven en el marcador.

Hem arribat al descans amb un 29 a 17, marcador que ens donava esperances per seguir lluitant ja que no estàvem tan lluny. Ara bé, el tercer quart hem tornat a encaixar un altre fort parcial a favor dels de La Seu (24-8) que han aprofitat els forats i les mancances que teníem en defensa.

A l’últim quart hem sortit a lluitar fins a l’últim moment i hem pogut fer un quart que ens equiparava més al rival encara que estant per sota en el marcador (20-15).

Dura derrota a La Seu d’Urgell però sent conscients que tenim marge de millora i que hem de seguir treballant i esforçant-nos.