J4: Sedis Alfa Consult – CB Balaguer

temp2013-2014 11 20131106 1130831253

temp2013-2014 11 20131106 1130831253Sedis Alfa Consult 56-91 CB Balaguer

El júnior del club va fer un gran treball aquest dissabte a la Seu d’Urgell, l’inici de partit va estar marcat per els dubtes per part dels dos equips on cap d’ells veia cistella amb facilitat.

Un cop passats aquests primers instants el joc del de la Noguera es va anar fiançant i van començar a tenir una bona circulació de pilota en atac que juntament amb les cistelles ràpides que els va donar la defensa de l’home amb pilota van provocar que al final del primer quart s’agafés una renda de 8 punts.

En el segon quart la major consistència en el rebot dels visitants va marcar les diferències tot i això els atacs del Sedis els generaven bons tirs que no els van entrar i això ho van aprofitar els de Balaguer per augmentar la distància.

A la represa, els jugadors de la Seu van provar de situar-se en una defensa zonal 3-2 que els balaguerins van saber atacar i van ficar 8 punts consecutius que va fer tornar a l’ajust individual per part dels locals. Després d’aquest parcial els blanc i blaus van fer un parcial de 12 a 7 que els va mantenir a la mateixa distància que al descans.

En l’últim quart amb el partit ja decidit els visitants van jugar amb menys pressió i van anotar amb facilitat per tancar un partit que va costar molt contra un gran equip que millora dia a dia, el Sedis.

Setmana vinent ens visita el Tàrrega, un equip que segur que posarà les coses difícils als balaguerins.