J4: Salud Automoció Balaguer A – Sedis La Seu d’Urgell

equips temporada 2012 2013 13 20121014 1106400834

equips temporada 2012 2013 13 20121014 1106400834Salud Automoció Balaguer A 56  Sedis La Seu d’Urgell 63

Duel entre lleidatans a la 2ª Catalana.

Tota la primera part va transcórrer com era de preveure en un derbi força igualat amb forces d’ambdós equips, amb molt poques alternances al marcador, i imposant-se les defenses per damunt dels atacs, arribant al descans amb un igualadíssim 31-32.

En la segona part, els nois de la Seu d’Urgell van pressionar més als locals amb canvis de defensa constants, cosa que feu alentir molt el joc, sense ser el joc que els nois de Balaguer estant acostumats. Aquest fet va provocar indecisions en els llançaments dels locals, i poc ritme de joc, que no ajudava gens al joc del Balaguer.

Això va fer que a falta de 2 minuts per la fi, l’equip visitant guanyava de 10 punts, resultats que van defensar fins al final amb els 7 punts de diferència finals.