J4: Penya Fragatina – Natural Optics CB Balaguer

CB Penya Fragatina 50 – 48 Natural Optics CB Balaguer

Partit entre els dos equips de la part alta de la classificació, que arribaven invictes a la jornada 4 de la 2a fase. No va decebre l’inici de partit, molta intensitat per part dels dos equip, a l’hora que nervis per la tensió dels jugadors, que provocava que cap equip marxés al marcador. El Fraga jugava molt bé en estàtic, penetrant i dividint molt bé, mentre que el Balaguer aprofitava bé l’encert en el llançament exterior.

A la mitja part, màxima igualtat amb 23-23 en el marcador. Al 5è període semblava que els visitants agafaven avantatge, amb un parcial de 9-4, però 5 minuts després era el Fraga qui agafava un bon moment de joc per fer un 12-2 i ficar-se per davant. En l’últim minut de partit els locals van saber aprofitar molt millor les ocasions, i anotaven els tirs lliures que en canvi fallava el Balaguer. Un triple dels visitants els hi donava esperances a falta de 30 segons per jugar, i encara van tenir un últim llançament de triple per guanyar el partit que no va entrar per ben poc.

La setmana següent rebem a l’Alpicat a casa amb ganes de mostrar una millor imatge.