J4: Força Lleida – CB Balaguer

equips temporada 2012 2013 4 20121014 1171110985

equips temporada 2012 2013 4 20121014 1171110985Força Lleida 89 – Natural Optics Balaguer 38

Bon partit dels balaguerins a pesar del resultat final. Els primers 10 minuts de partit van tenir un color clarament local, on a base de contraatacs fàcils  van ficar-se 29-6 al acabar aquest temps. A partir d’aquí partit molt igualat durant els següents 20 minuts, on tots dos equips van mostrar una forta intensitat, amb intercanvi constant de cistelles tot i mantenir un nivell de defensa molt alt, 42-32 va ser el parcial d’aquests minuts. Tot i el gran esforç durant la gran majoria del partit, els visitants no van saber aguantar el fort ritme que imposaven els del Segrià i un 20-2 de parcial es va encarregar de tancar el marcador per diferència de 50 punts a falta només de 5 minuts per acabar el partit.