J4: CB Lleida B – CB Balaguer

CB LLEIDA B 39 CB BALAGUER 78

Quarta victòria de la temporada pel sènior femení del CB Balaguer que milita a la segona categoria.

Derbi dominat des del salt inicial .L’equip de la Noguera liderava l’encontre per 10 a 23 al finalitzar el primer quart i per 18 a 47 al descans. Intensa defensa,ràpids contraatacs i control del rebot ofensiu i defensiu permetien a les balaguerines controlar el partit sense massa dificultats. Al descans, les jugadores locals van millorar la intensitat defensiva i la relaxació de les locals va permetre que la diferència es mantingués, però novament una bona sortida al darrer quart va ampliar la diferència fins al 39 a 78 final.

El proper partit ens enfronta al CB Corbera, favorit a l’ascens, Partit de màxima dificultat per les noies del CB Balaguer.