J4: CB Balaguer – CB Alpicat

CB Balaguer 51-52 CB Alpicat

Partit molt ajustat on cap dels dos equip va aconseguir marxar en el marcador de forma clara en cap moment del partit.

Els primers 30 minuts de partit van seguir la mateixa tònica en tot moment: Dos equips pressionant a tota pista, amb molta intensitat. Costava anotar cistelles en estàtic, ja que el nivell defensiu era prou bo per part de tots dos equips, potser una mica més per part local, i això els permetia tindre una lleugera renda de punts per davant de l’Alpicat, tot i que mai van aconseguir avançar-se a una diferència superior als 6 punts.

En el 7è període els locals es van ficar nerviosos al perdre un parell de pilotes consecutives, i no van saber gestionar el partit. Això va comportar una cadena d’errors en atac i defensa que l’Alpicat va aprofitar molt bé per fer un 3-12 de parcial que els permetia ficar-se 43-48 al marcador entrat l’últim quart. En aquest període més encert local de nou, entrant en un últim minut on semblava que cap dels dos equips volia guanyar, encadenant pèrdues d’una i altra banda, decantant-se finalment el partit pels visitants per un ajustat 51-52.

La setmana que ve visitem a l’Almenar en l’última jornada de la 1a volta d’aquesta 1a fase.

Crònica

Primer partit i primera victòria dels infantils de Balaguer. Els jugadors van sortir a per totes des de l’inici, i no van descansar ni parar de treballar durant els 40 minuts; als 2 minuts de joc el Torà guanyava 2-4, però ja es palpava que la diferència d’intensitat capgiraria el resultat, i així va ser: parcial de 22-1 en els següents 8 minuts de partit per demostrar que els locals havien sortit a guanyar.

El partit va seguir igual, el Torà hi ficava moltes ganes, tot i que els hi costava trobar situacions de tir còmodes davant de la forta defensa local. Per altra banda els de Balaguer robaven moltes pilotes per aconseguir còmodes contraatacs. Així al 5è període es va tancar el marcador per diferència de 50 punts, com indica el resultat, 67-17. Però tot i el resultat, els jugadors no van descansar i van continuar treballant de valent per intentar anar polint diferents aspectes del seu joc.

La setmana que ve ens desplacem a Tremp on trobarem a davant a un dur rival.