J4: Cal Xirricló CB Balaguer – Sedis Gdos

Cal Xirricló CB Balaguer05 40  – 81 Sedis Gdos

Nova derrota del mini de segon any contra un dels favorits de la lliga.

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles entre ambdós equips finalitzant amb un 8 a 10 favorable als visitants. En el segon quart, el fet de no anotar cap punt ja va donar un cert avantatge als urgellencs que posteriorment els balaguerins no van poder reduir-la. Abans d’arribar a la mitja part els visitants ja dominaven el marcador degut al poc encert local i als ràpids contraatacs i l’encert dels visitants.

Després del descans, els balaguerins van sortir disposats a reduir les distancies en el marcador i van acabar guanyant el quart. Però els visitants no es donaven per vençuts i van seguir amb el mateix ritme ofensiu i sentenciant el partit amb un últim quart on el resultat va ser 2 a 16.

Felicitar als urgellencs, però també als nostres minis que a nivell defensiu van donar la seva millor versió però l’encert no ens va acompanyar. A seguir treballant, que l’esforç dona la seva recompensa!