(J4) CB Cervera – Cal Xirricló CB Balaguer

(J4) CB Cervera – Cal Xirricló CB Balaguer

Resultat

CB Cervera 57

CB Balaguer Grana Cal Xirriclo 43

Crònica

Partit en que es decidia el primer i segon lloc del grup A en aquesta fase,on les Balaguerines no van mostrar el seu millor joc i van perdre aquesta oportunitat.

Ja típic d’aquestes categories, i també, no cal dir-ho, del nostre equip, va començar el partit amb un primer quart lent, en el que petits moviments ben executats i l’encert ens van avançar lleugerament en el marcador. Tot i això, les de Cervera van aconseguir executar el seu joc al segon quart, on, malauradament van capgirar el marcador. Les nostres no van tirar la tovallola i van executar un tercer quart en que semblava que sortien les coses en el joc estàtic(el qual, com ja sabem, es un dels nostres principals “enemics”), però, el mal balanç defensiu i la bona sortida al contraatac de les locals, van deixar el marcador amb la mateixa diferencia que al començament del quart.

Amb una diferencia de tan sols 6 punts, va començar un quart en el que podia passar de tot, tot i això, la mala costum d’adormir-nos al final dels partits que portem arrossegant des de quasi be el principi de temporada, i una gran encert per part de les de Cervera que no havien deixat veure durant la resta de partit, van decantar el partit, i van posar entremig una quantitat de 14 punts que seran molt valuosos mirant cap al final de les fases.

Val a dir que va ser un partit força interessant, en el que els dos equips van mostrar un estil de joc molt similars, per tant, van ser la concentració, l’ordre en el joc i els nervis els factors que van decantar la balança, i per tant ens deixa una via ben marcada del que cal treballar aquestes pròximes setmanes.

 

Diuen que s’aprèn més d’una derrota que d’una victòria, per tant, buscarem aplicar aquest teorema, aprendrem força d’aquesta, i en sortirem més fortes!

Fitxa del partit

EquipA CB Cervera EquipB CB Balaguer Grana Cal Xirriclo
Categoria Cadet Femení Jornada 4 Data 29/10/17
Entrenador Francesc Tuset Viola
Àrbitres Farre J.
Parcial1 5-9 Parcial2 17-7 Parcial3 14-14 Parcial4 21-13
Per. extres
Resultat 57-43
N. Jugador/a Punts N. Jugador/a Punts
5 Garcia, J. 0 5 Maria G. 8
6 Puig, M. 20 7 Marta P. 9
8 Sucarrats, N. 5 8 Carla R. 0
9 Palles, C. 4 9 Alba V. 7
10 Companys, J. 4 10 Aida C. 0
11 Cortes, S. 4 11 Douae A. 2
12 Gutierrez, L. 13 15 Abril A. 9
15 Alsina, K. 0 16 Maria V. 0
18 Clos, J. 5 23 Ulia T. 4
19 Bertran, E. 0 81 Lidia M. 4
23 Pujol, A. 0
25 Armengol, J. 2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four + seventeen =