J4 (2a fase): BC Morabanc Andorra B 34 – 76 Segrevest CB Balaguer

BC Morabanc Andorra B 34 – 76 Segrevest CB Balaguer

Victòria treballada en un partit dominat de principi a fi.

Des de l’inici el CB Balaguer ja marcava el ritme tant defensiu com ofensiu que seguiria durant tot el partit, un primer quart caracteritzat per pressions defensives i contraatacs còmodes dels de la Noguera (7-15).

En el segon quart encara incrementaríem més el ritme ofensiu però permetíem bàsquets fàcils a causa de defenses toves o segones oportunitats dels locals. Arribaríem al descans amb un marcador favorable de 18-40.

Durant el tercer quart, el nivell ofensiu nostre seguia alt i les defenses impedien que el Morabanc Andorra s’apropés en el marcador per reduir distàncies (6-22).

En el darrer quart baixàvem una mica el nivell, no estant tan concentrats ni en defensa ni atac, tot i això aconseguiríem guanyar l’últim parcial del partit (10-14).

Bon partit que ens fa encadenar dues victòries seguides com a visitants i tenir bones sensacions per preparar el torneig de Blanes i els pròxims partits a Balaguer.