J3: CLUB BASQUET BALAGUER A – NATURAL OPTICS PALLARS TREMP

CLUB BASQUET BALAGUER A  42 – NATURAL OPTICS PALLARS TREMP  40

Tercer partit de lliga per al CB Balaguer A, i segona victòria de la temporada contra el Natural Òptics Pallars Tremp, en un partit que no es va decidir fins al darrer instant del cronòmetre. Un partit espès i força estrany, on, tot i així, el Balaguerins van començar de manera brillant el partit, amb una excel·lent defensa i molt bon encert en el llançament, cosa que va permetre acabar el primer quart, amb un 22 – 9 que podia presagiar una victòria còmoda i àmplia, però ni de bon tros va ser així. En el segon període, les coses no van sortir, fins al punt que l’equip només va ser capaç d’anotar 4 punts en 10 minuts. Tot i així el rival tampoc acabava de trobar-se còmode i no va aprofitar la situació per ficar-se per davant en el marcador, permeten que el Balaguer arribés al descans amb una lleugera diferència a favor. A la represa, l’equip no va millorar, no havia gens d’encert en el llançament, i el marcador es movia ben poc pels Balaguerins, sort però, que al Tremp, li succeïa el mateix. Ja entrats en el darrer quart, la tònica va ser la mateixa per ambdós conjunts, desencert, i cap dels dos marxant en l’electrònic. Va ser just al final, on es va viure la màxima emoció del partit, faltant 2 segons i escaig, banda pels locals, que van poder anotar en el darrer alè del partit, just en el moment que la pròrroga semblava el més probable. Al final doncs, victòria “in extremis” i poca anotació, fent evident que l’equip encara està en fase d’aprenentatge i millora.