J3: Ceng Watershop – Natural Optics CB Balaguer

Ceng Watershop 30 – Natural Optics CB Balaguer 58

Bona victòria dels infantils contra un rival de la part de dalt i un gran equip tot hi que no van tenir el seu millor dia.

Mal inici de partit com de costum en els Balaguerins aquesta segona fase, aquest cop la relaxació va durar poc i es van donar compte de la dificultat del partit. ( de un 8-2 vam passar a un 12-11). El partit va estar molt igualat durant els primers períodes, la defensa tancada local no permetia als visitants atacar amb facilitat i buscaven amb massa desesperació ( i poc encert..) punts des de la línia de 3, gracies a els contraatacs i a les segones opcions van aconseguir marxar en el marcador 17-25 al descans.

En la segona part es va veure la millor versió dels infantils bona circulació de la pilota i bones defenses. Un gran últim període va permetre als visitants marxar definitivament en el marcador fins el 30-58 final.

Gran partit en el que els nois van anar de menys a més i on tots van ser importants.