J3: CB Mollerussa – Rest. Can Pere Balaguer A

equips temporada 2012 2013 12 20121014 1443741718

CB MOLLERUSSA 58     CB BALAGUER  55

Derbi de màxima igualtat el disputat el passat dissabte al municipal de Mollerussa. Després d’nn primer quart dominat per l’equip local (17-14), les jugadores de la Noguera van desplegar el seu millor joc en els següents 2 periodes tot emportant-se els dos parcials ( 11-17) i ( 8 – 10). La defensa pressionat tota la pista i bones lectures ofensives donaven la davantera en el marcador al Balaguer, però les noies de Mollerussa, sempre dins del partit van continuar treballant i novament un fatídic últim quart ( com la jornada anterior davant de St Fruitos) les de la Noguera no van saber tancar el partit i en un final a cara o creu les locals es van endur l’encontre. Tercera derrota en tres partits del Balaguer, malgrat el seu joc es mostra en progressió i aviat retornaran les victòries.