J3: CB Balaguer – CN Tàrrega

CB Balaguer 72-21 CN Tàrrega

El cadet del CBBalaguer va escriure un conte sense gaire història a la tercera jornada de lliga. Al inici del partit els balaguerins es van trobar un Tàrrega lluitador, però els de la capital de la Noguera estaven molt encertats en atac, cosa que els va permetre escapar-se al matx amb relativa facilitat. En defensa però, els nois de Peñalver i Garcia no estaven bé, encaixant 10 punts al primer període però amb una distància de 15 en el lluminós. Al segon quart, els granes es van posar les piles en defensa i  van afegir un plus al seu atac, cosa que els hi va permetre fer un 37-6 per marxar al descans amb un marge de 46 punts. Les coses no van cambiar a la segona part, i el CBBalaguer va aconseguir tancar marcador quan havien transcorregut 5 minuts del tercer quart, per deixar un resultat final de 72-21.