J3: Axis Fisioterapeutes CB Lleida – CB Balaguer

Axis Fisioterapeutes CB Lleida 61 – 66 CB Balaguer

Tercera jornada de la segona fase, i el CB Balaguer visitava la pista del CB Lleida, complicada per les seves petites dimensions i per tenir al davant un equip molt dur. Calia fer un gran partit per guanyar, i amb aquesta idea es va sortir des del minut 0.

Un Balaguer molt posat a pista començava prenent la iniciativa al marcador, una defensa seria i un atac més o menys ordenat permetien que s’arribés al descans 7 punts per sobre, i per tant, amb tot encara per decidir.

A la represa el partit va seguir amb la mateixa tònica, molta igualtat en el marcador, i mentre que el Balaguer s’intentava escapar, un Lleida molt combatiu no es rendia i mantenia les distàncies. Finalment 61-66, un premi en forma de victòria que ens ha d’esperonar encara més a seguir entrenant dur i millorar cada dia.