J3 (2F): Maristes – Natural Òptics Balaguer

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1654753471

MARISTES MONTSERRAT   27         CB BALAGUER 63

Partit molt seriós del CB Balaguer a la pista del CE Maristes. L’equip col·legial es presentava com un equip molt dur, amb un físic envejable, un joc interior molt poderós i bones individualitats, però el CB Balaguer va mantenir un nivell defensiu molt alt durant els 40 minuts de partit i va dificultar moltíssim tots els atacs del rival. Després d’un primer parcial de moltes imprecisions  per part dels dos equips, (4-11), al segon quart l’equip de la Noguera va desplegar un joc molt ràpid i vistós, guanyant el parcial per 8 a 22 i obtenint un clar 12 a 33 al descans.

A la segona part, vam parlar de tenir una sortida molt intensa per evitar que els Maristes entressin al partit i un nou parcial de 7 a 17 trencava el partit definitivament.

Al darrer quart, minuts per tots els jugadors i també victòria parcial per 8 a 13 per aconseguir el definitiu 27 a 63 final.