J3 (2a fase): CN Tàrrega 53 – 55 Segrevest CB Balaguer

CN Tàrrega 53 – 55 Segrevest CB Balaguer

Primera victòria a domicili de la temporada.

El partit s’iniciava amb molt ritme en atac per part nostra però no acabant de ser suficientment agressius en defensa, fet que provocava que el CN Tàrrega anotés molt (17-17).

En el segon període, les defenses nostres eren millors i no permetíem segones oportunitats al rival, marxaríem al descans amb un avantatge de 5 punts al marcador (24-29).

Després del descans, el Tàrrega presentava un gran encert i nosaltres fallàvem molt de totes les distàncies. L’equip local plantejava una defensa zonal que vam saber atacar bastant bé (16-11).

L’últim quart era de molt baixa anotació, qualsevol cistella era molt difícil d’aconseguir i arribaríem al final del partit amb empat al marcador (44-44).

En la pròrroga aconseguíem agafar distància en el marcador gràcies a l’encert des de triple i les fortes defenses, tot i això, el Tàrrega va tenir l’últim llançament per guanyar el partit. (53-55).

Partit que serveix per agafar ànims i preparar-nos pel dissabte enfrontar-nos al Morabanc Andorra.