J3 (2a fase): C.B. BALAGUER 52 – B.C.MORABANC ANDORRA 42

C.B. BALAGUER 52 – B.C.MORABANC ANDORRA 42

3a i important victòria del junior femení en aquesta segona fase.

El partit va començar amb un Balaguer sòlid en defensa però sense gaires idees en atac. Així va ser que els primers punts per part d’ambdós equips es van anotar des de línia de tir lliure. Una bona reacció defensiva acompanyada d’un augment d’intensitat varen donar a l’equip la possibilitat d’encistellar des del contraatac i a partir d’aquí van començar a sentir-se còmodes en atac. Córrer quan calia i jugar contra individual; s’arribava al final del primer període amb un 15-12 a favor de les locals.

En el segon quart, i gràcies a una bona defensa de les balaguerines,l’equip va jugar un bon quart arribant al descans amb un marcador de 31-23 favorable.

El tercer quart, va resultar el més fluix per part de l’equip de Balaguer. Diverses errades de concentració en atac i en defensa feien que l’equip perdés pilotes i encaixés cistelles amb facilitat. Tot i així, i gràcies a un bon encert van permetre a les junior acabar guanyant i encarar l’últim període amb un resultat de 44-33.

Amb un darrer quart molt igualat entre els dels dos equips es va culminar el parit amb un marcador final de 52-42 a favor de l’equip local.

La propera jornada, corresponent a la 4a de la segona fase, el junior femení del C.B.Balaguer reb el C.B.Bellpuig; dissabte al matí al Municipal de Balaguer.