J28: CB Calaf – CB Balaguer

CB CALAF 36 – 60 CB BALAGUER

Treballada victòria del sènior femení A al campionat de Catalunya de segona categoria. El rival, un Calaf necessitat de triomfs. A la primera part, la defensa ens va permetre liderar el partit malgrat el nostre atacat era travat ja que la dificultat en el control del rebot i el bon balanç defensiu de les locals no ens permetien córrer. Malgrat tot, dos triples consecutius ens els darrers instants del 2n periode ens donaven 11 punts d’avantatge al descans. A la segona part, el Calaf no va poder aguantar el ritme de joc de les visitants i mica en mica, a base de transicions ràpides, el CB Balaguer anava ampliant la diferència fins al 36 a 60 final.

El proper partit ens enfronta amb el CB Cervera, 2n millor equip la 2a volta i amb molt talent en les seves jugadores. Prova difícil en la penúltima jornada del campionat.