J27: CEB PALLEJA 31 – 42 Q2 CONSULTORS CB BALAGUER A

CEB PALLEJA 31 – 42 Q2 CONSULTORS CB BALAGUER A

Nova victòria del Sènior femení del CB Balaguer que milita al Campionat de Catalunya de 2a categoria. El repte, en aquest cas era majúscul, guanyar a la pista del 3r classificat i aconseguir l’ascens matemàtic.

Partit molt lent, travat, amb nervis…on l’equip visitant no va trobar-se mai còmode sobre la pista degut a la dificultat d’anotar davant la eterna defensa zonal de l’equip local.

Després d’un inici esperançador (2 a 10) pel CB Balaguer, les noies del CEB Pallejà van refugiar-se en una zona que va col·lapsar l’equip balaguerí i que va generar dubtes en l’atac. L’alarmant manca d’encert exterior es suplia amb una extraordinària defensa que bloquejava qualsevol intent de capgirar el marcador de les locals. Així s’arribava al descans amb un il·lusionant 15 a 24. Un mal 3r període va permetre el Pallejà empatar el partit i arribar als minuts finals amb un cara i creu on la sang freda de les visitants, i una infranquejable defensa ens va permetre sumar la victòria i aconseguir l’ascens matemàtic.

Aquest proper cap de setmana, ens visita el Martorell, i una nova victòria ens permetria assolir el campionat, guanyar la lliga i classificar-nos per a la fase final del campionat de Catalunya.