J27: CB Balaguer – Sedis

CB Balaguer 42 – 53 Sedis

Derrota del sènior femení al Campionat de Catalunya de segona categoria. Derbi disputat en desigualtat de condicions, amb un Balaguer absolutament condicionat per les nombroses baixes en el joc interior i exterior. El desenvolupament del primer quart va marcar el devenir del partit ja que al final del primer periode l’equip visitant guanyava per un clar 13 a 22, que a la postre, seria gairebé la diferència en el resultat final. Un sedis amb un ritme de joc més alt i sobretot controlant el rebot ofensiu i defensiu i amb un bon encert exterior.

Globalment, la resta de parcials van suposar solament una diferència de +2 pel líder Sedis…malgrat les noies de l’Alt Urgell van aconseguir una màxima renda de 17 punts al tercer quart, el CB Balaguer, va tirar d’èpica i d’una lluita poques vegades vista per realitzar un parcial de 16 a 3 que ens col·locava amb un 41 a 48 a falta de 5 minuts per finalitzar el partit. Les forces van fallar i les visitants van afronar còmodament els darrers minuts.

Volem felicitar al Sedis Efaus pel seu ascens a 1a catalana.

El proper rival de les nostres serà el CB Calaf, pista extremadament difícil i on tradicionalment ens costa molt aconseguir la victòria.