J26: Gamma Farré CB Balaguer – CN Sabadell

Gamma Farré CBBalaguer 53-75 Club Natació Sabadell A.

Vint-i-sisena jornada de la categoria Júnior Interterritorial Masculí que enfrontava al CNSabadell A i al GAMMA FARRÉ CBBalaguer.

El primer quart va ser un quart dominat pels locals, on van fer una mostra d’un joc alegre, vertical i amb sentit, que sumat a una bona actuació defensiva, els permetia començar el segon quart amb un favorable 18-14. Al segon quart, el nivell defensiu va disminuir per part dels locals i que, sumat al poc encert que van tenir i a la constància i regularitat dels rivals, van marxar al descans amb un dèficit de 7 punts (29-36).

A la represa, els balaguerins no es van trobar fins al final del 3r període, mostrant moltes vagàncies en defensa i falta d’idees ofensivament. Els visitants van saber castigar-ho i van deixar un contundent 7-21 com a resultat del tercer quart.

A l’últim període, els locals van recuperar la concentració defensiva i ofensiva, competint-lo fins al final i només perdent-lo d’un punt.

Al final del partit el lluminós reflexava un 53-75.