J25: Restaurant Can Pere Balaguer A – CN Tàrrega

CB BALAGUER 99                               CN TÀRREGA 42

Crònica

Vital victòria del CB Balaguer a la lliga sènior femení de segona categoria. Derbi provincial desigualat a nivell de joc i de classificació. M’agradaria destacar per sobre de tot el treball i la dedicació de les noies del Tàrrega que tot i estar en última posició i patint setmana rere setmana resultats molt adversos no deixen de posar-hi la màxima voluntat i esforç per millorar, mantenint un compromís espectacular amb el seu equip i formant una autèntica pinya.

Partit amb molt poca història amb un parcial de sortida de 32 a 12 i 26 a 2 que ens deixava amb un claríssim 58 a 14 al descans. Partit per donar minuts a totes les jugadores i per veure el debut de la Clara Paniagua amb el 1r equip. Aquesta temporada ja han debutat dues jugadores del júnior amb el 1r equip fet que demostra la voluntat de tirar endavant un projecte amb gent de la casa preparada i formada per competir.

La setmana vinent visitem el Molins, equip en posició d’ascens a primera i que no es pot permetre el luxe de cap ensopegada. Lluitarem al màxim per tornar amb la victòria o si més no per donar una bona imatge i competir. Ens queden 5 jornades, ens toca gaudir fins al final.