J25: CB Balaguer – SA Súria

CB BALAGUER 70 – 65 SA SÚRIA

Nova victòria del sènior femení al campionat de Catalunya de segona categoria. El rival, un reforçat i millorat SA Súria que va posar contra les cordes l’equip de la Noguera durant tot el partit.

Primera part dominada amb avantatges molt curts però constants pel CB Balaguer per arribar al descans amb un igualat 33 a 29.Al 3r parcial, un clar 12 a 20 pel Súria, feia iniciar els darrers 10 minuts amb l’equip visitant per davant a l’electrònic.

L’encert exterior i un alt % en els tirs lliures va permetre a l’equip balaguerí arribar a un final a cara o creu.que es va decantar a favor de les locals que aconseguien una treballada victòria.

L’alt nombre de pilotes perdudes i la manca de control de rebot van ser un problema constant per les noies locals que suplien aquest dèficit en el joc amb treball i fe en la victòria.

El proper rival, el CEB Pallejà, partit de dificultat màxima davant un rival molt fort.