J23: Masia Farré CB Balaguer B 55-67 CB Torres de Segre

Masia Farré CB Balaguer B 55-67 CB Torres de Segre

Derrota molt competida contra el millor equip de la lliga, que arribava a Balaguer amb només 2 derrotes. Vam aconseguir competir contra ells 30 minuts, però els 10 restants no els vam competir gens i ens van passar factura.

L’inici era esperançador, 8-0 en 4 minuts, en general atacant amb les idees clares i defensant amb la intensitat necessària. El 2n quart va ser per oblidar amb un 4-29 de parcial: cap ordre en atac, moltes pèrdues de pilota, anarquia total en atac i en defensa…partit pràcticament sentenciant a la mitja part amb 17-42.

Estranyament a la tornada vam ser l’equip d’altres partits, i totalment diferents al que s’havia vist només 10 minuts abans: solidaris, agressius, ordenats… per ficar 26-11 en un sol període al líder de la lliga. En l’últim quart fins i tot semblava que tindríem l’oportunitat de lluitar per la victòria, amb un 53-61 a falta de 3 minuts; però el seu encert en els tirs lliures i la nostra precipitació en atac, van acabar amb les esperances de guanyar.

Tot i així, bones sensacions de cara al decisiu partit de diumenge a Artesa de Segre contra un rival directe per la salvació.