J22: CB Cornellà – CB Balaguer

temp2013-2014 13 20131106 1529129606

temp2013-2014 13 20131106 1529129606CB CORNELLÀ  45     CB BALAGUER  75

Important victòria del sènior femení del CB Balaguer que milita al campionat de Catalunya de Segona categoria. El partit ens enfrontava al segon classificat de la lliga i situat en posicions d’ascens. Probablement, l’equip va disputar el millor encontre de la temporada, constant i disciplinat i mostrant un molt bon joc col·lectiu.

Malgrat la diferència en el marcador, el partit va ser molt més disputat del que sembla, malgrat sempre les noies de la Noguera van anar per davant al marcador (29-37 al descans). A l’inici del 3r periode el Cornellà es va atansar fins a 3 punts 34-37 al minut 25 de partit, però després d’aquest moment, un parcial de 3 –18 per les visitants col·locava un clar 37-57 al final del quart. En el darrer acte, vàrem continuar augmentant la diferència fins al definitiu 45-75 final.

Una victòria d’equip, que sembla que torna a recuperar sensacions després d’una petita davallada en les darreres setmanes.

El proper partit ens enfronta al CB Martorell, equip molt perillós que és juga la permanència a la categoria.