J22: CB Balaguer – Sícoris

CB BALAGUER B   60 – 68   SICORIS B

Punt final, s’ha acabat, podia haver anat molt millor, però no ha pogut ser, l’any que ve més.

De fet acabar la temporada el dia 11 d’abril, crec honestament que es una mica aviat i mes en una categoria com aquesta on la finalitat es jugar i practicar l’esport que tant ens agrada, EL BASQUET.

Resumiré una mica rapid aquest partit d’avui, hem jugat 40 minuts del quals els primers 20 han estat per nosaltres el Balaguer i els altres 20 minuts per el Sicoris, el tercer període ha estat totalment del Sicoris, han sortit amb mes ganes que nosaltres i amb un físic envejable.

El primer període parcial de 19-16 pel Balaguer, fent les coses força be, molt millor en atac (tot tir exterior, 5 triples) que en defensa (assignatura pendent de tota la temporada).

El segon període parcial de 18-15 pel Balaguer, igual que l’anterior millor en atac (rodant pilota i fent joc d’equip, molt mes joc interior) que en defensa (tant el primer com el segon període el rebot defensiu ha estat pel Sicoris).

Mitja part parcial de 37-31 pel Balaguer, fins aquí be, tot millorable però be, comencem l’ultima segona part de la temporada, estem animats però decebuts, ja sabem que fem el que fem la categoria es perduda.

Tercer període parcial de 10-21 pel Sicoris, tot ha estat per l’equip visitant, defensa, atac, ganes, físic, rebot, encert…

Quart període parcial de 13-16 pel Sicoris, al minut 38 de partit el marcador il·luminava un esperançador 60-63, però fins aquí hem arribat, tot te un principi i un final, el nostre final de temporada ha estat avui, tristos per la derrota, tristos per la pèrdua de la categoria, però contents de poder gaudir jugant a basquet.

L’any que ve mes i a poder ser millor, però sempre jugant i gaudint del BASQUET, fins l’any que ve BASQUETMANIATICS.