J21: Q2 Consultors CB Balaguer 78-52 SESE B

Q2 Consultors CB Balaguer 78-52 SESE B

Nova victòria del sènior femení del CB Balaguer que milita al campionat de Catalunya de 2a categoria. Després dels primers 12 minuts, el marcador reflectia un 14 a 21 favorable al SESE i les noies balaguerines practicaven el pitjor bàsquet de la temporada. Falta de treball, manca de concentració etc…L’equip va adonar-se que aquest no era el camí i finament van posar-se a treballar i mostrar el joc que porten a dins. En els següents 18 minuts el parcial va ser de 44 a 12 i sentenciaven el partit a l ’inici del 4t període.

Solament des del treball, el respecte i la concentració aconseguirem sumar noves victòries. Cal seguir el camí que vàrem trobar a la meitat del partit i lluitat cada partit com el que realment és…el més important.

El proper rival, La Salle Bonanova, equip molt perillós que pràctica un bàsquet que dificulta el joc de les noies balaguerines.