J21: Gamma Farré CB Balaguer – CB Igualada A

Gamma Farré CB Balaguer 44-71 CB Igualada A

Mal partit del CBBalaguer en la Jornada 21 de la categoria Junior Interterritorial Masculi.

Partit al municipal de la Noguera que enfrontava un dels líders amb un dels cuers del grup 02 de la categoria. Els balaguerins no van aparèixer en els primers 5 minuts del primer quart, cosa que van corregir en els darrers 5 del mateix. Els visitants però, van obrir una escletxa de 10 punts començant el segon 12-22. Ofensivament en aquest quart va faltar encert per part d’ambdós equips amb una intensitat defensiva alta.

El 3r quart va ser una copia del 1r. Després de la mitja part els grana van sortir adormits cosa que van aprofitar i castigar els de Manresa, fent un 10-22 de resultat de quart.

Al darrer període, les defenses es van endurir i els atacs es van igualar (12-14).

Resultat final al lluminós de 44-71.