J21: CB Balaguer – CB Mollet

temp2013-2014 15 20131106 1268072297

temp2013-2014 15 20131106 1268072297C.B.BALAGUER A 50 – RECANVIS GAUDÍ –CB MOLLET B 57

Els nois de Balaguer trenquen la ratxa de tres victòries consecutives.

Partit que resultava molt important per seguir mantenint-se allunyats de les posicions de play-out.

Primera meitat de clar domini local, on els nois de Mollet no van trobar la manera d’anotar còmodament, i els balaguerins aconseguien molt bones defenses amb un alt percentatge d’encert des de fora la pintura. Així arribaven al descans amb un 33 a 21 que deixava entreveure un bon partit pels de Balaguer.

Però, a la segona meitat tot canvià, i amb un canvi de defensa molt tancada per part dels de Mollet, els nois del Balaguer no van trobar en cap moment la manera de trencar la seva defensa zonal, i s’arribava a la fi del tercer període amb empat a 40, amb un parcial demolidor de 7 a 19.

En l’últim quart, tot i els esforços dels balaguerins, la zona se’ls hi va fer impossible d’atacar, i a falta de 57 segons el marcador reflectia un 50 a 53, que es podia capgirar. Però la falta d’encert en l’atac, i les faltes per aturar el rellotge, van donar el 50 a 57 final.

Tot i la derrota, els nois de Balaguer segueixen depenent d’ells mateixos per sortir de la zona de perill.