J20: CB Balaguer – CB Alpicat

CB BALAGUER B 73 – 66 ALPICAT B

Gran victòria, una mes per aconseguir el nostre objectiu, la salvació.

A priori el partit d’avui era dels mes complicats que ens quedaven, però la responsabilitat, la concentració durant quasi els 40 minuts de partit, l’ajuda del Jero (ha fet un partit més que complert), l’ajuda del Xema (no ens ajuda, és un mes del nostre equip) i els incondicionals del sènior B masculí del Balaguer, Alex, Pau, Sergi, Josep, Albert, Francesc, Jordi, Toni, Dani i el lesionat de llarga durada Roger, tot i tots en conjunt han fet que l’Alpicat marxes amb la cua entre cames, lo comentat a l’inici, Gran Victòria.

Primer període parcial de 20-12 favorable, combinant les defenses individual i en zona ens em endut el quart clarament.

Segons període parcial de 17-20 desfavorable, combinant igual però el quart ha estat mes igualat.

Mitja part parcial de 37-32 favorable, la meitat de la feina feta, resta l’altra meitat la mes feixuga, l’Alpicat es un equip rapit, amb joc interior i molt lluitador, ens posarà a prova segur durant la segona part, som-hi.

Tercer període parcial de 12-22 desfavorable, lo comentat, els millors minuts de l’Alpicat, la pèrdua de concentració momentània, el rebot, i els primers 10 munits de la part mes feixuga que ens quedava.

Quart període parcial de 24-12 favorable, comencem el quart amb el marcador 49-54 cinc punts per sota (calia guanyar aquest partit), ens tornem a posar les piles, bona defensa, atac amb criteri (tot i les pèrdues de pilota no forçades) i partit al sac i ben lligat.

De moment objectiu aconseguit, estem amb opcions, queden dos jornades.

Nota: l’àrbitre correcte amb encerts i desencerts, com nosaltres, no crec que hagi influït en el marcador final.

La setmana que ve Maristes a casa seva a les 20,30 hores, partit que al igual que la setmana passada cal guanyar-lo i punt.