J2: Pinturas Lepanto Binéfar – CB Balaguer

temp2013-2014 11 20131106 1130831253

temp2013-2014 11 20131106 1130831253PINTURAS LEPANTO BINÉFAR 53-89 CB BALAGUER

El dissabte el júnior masculí del club va jugar la 2a jornada de lliga a Binéfar contra un equip molt lluitador i que tot i la diferència en el marcador mai va perdre la cara al partit.

En l’inici del partit una bona arrancada dels visitants amb un parcial de 5 a 13 en els cinc primers minuts i amb un joc força seriós va marcar quina seria la tònica, els visitants amb una defensa d’ajudes millor que en els últims partits va aconseguir que el Pinturas Lepanto no es trobés còmode al partit i se li feia difícil anar cap a cistella.

En el segon parcial 3 triples anotats en els 3 primers minuts van eixamplar la diferència i van donar molta tranquil·litat als balaguerins i ànims per carregar el rebot ofensiu amb més ganes que mai.

La segona part va ser calcada a la primera però amb una mica menys d’anotació amb un Balaguer molt ficat en el tercer quart i amb una tensió inferior en l’últim quart fet que no s’hauria de produir si es vol seguir estant en les primeres posicions del grup.
Proper partit i el primer com a locals en el 2014 contra el Mollerussa un rival fort que ve de guanyar al Pardinyes.