J2: Peña Fragatina – Gamma Farré CB Balaguer

Peña Fragatina 66 – Gamma Farré CB Balaguer 54

Segon partit de la segona fase i segona derrota pels júniors del Balaguer, aquesta vegada donant una pitjor imatge que la setmana anterior.

Molt mal inici de partit, on els de Fraga van sortir a enllestir la feina sense miraments. Així doncs, carregant molt bé el rebot i aprofitant-se de la feblesa de la defensa local, van anar ficant punts, mentre els de Balaguer no trobaven la forma d’anotar. 22-7 als 10 minuts, una diferència que es va continuar fent gran al 2n quart, on els visitants es seguien mostrant molt tous en defensa, i erràtics en atac, sense fluïdesa ni encert.

A la 2a part, els visitants van començar a mostrar símptomes de millora, la pilota circulava més ràpida i es trobaven millors opcions de tir, mentre que en defensa començaven a utilitzar més el contacte per parar els rivals. Tot i així, insuficient i tard per remuntar. 4 triples al últim quart pels nostres no van ser suficients, i van pesar molt les 17 faltes fetes en tot el partit, una xifra que indica la baixa intensitat defensiva mostrada.

La setmana que ve rebem al Pardinyes Negre amb ganes de sumar per fi la primera victòria de la segona fase.