J2: Peña Fragatina – CB Balaguer B

PEÑA FRAGATINA   64 – 48   CB BALAGUER B

Quasi impossible, com a mínim portaven dos marxes mes que nosaltres

Hem competit contra un equip molt jove que ens ha superat en tot, agressivitat, rebot, defensa, atac i corrien molt mes que nosaltres. Per altra banda nosaltres no n’ encistellàvem  cap, corríem lo justet, no defensàvem res i en atac lents en la circulació de la pilota i en cap moment hem sabut escollir la millor opció de tir, resumint que ens han superat clarament, tant sols resta felicitar als nois del la Peña Fragatina per la victòria.

En quant al esdevenir del partit cal dir que el primer període ha estat ajustat, 13-11, nosaltres estàvem fresquets, han estat els deu minuts que millor hem defensat la pilota.

El segon període, 20-13, tot i els canvis defensius duts a terme per la nostra part ha estat un autèntic calvari, sort de les accions individuals que ens han aguantat el marcador.

Som a la mitja  part (33-24), el vestidor sembla un velatori (mes per les sensacions que pel marcador, tot es possible, son -9), tots tristos, capcots, crec que emprenyats, quatre consignes i ha tornar-hi.

Tercer període, 18-09, de mal en pitjor, res de res, lents, poc encert i tot provocat per la pressió de l’equip contrari, ni poder llançar a cistella en mes d’una ocasió. Ni la nostra veterania ens ha servit de res.

Quart període, 13-15, una mica d’amor propi d’uns i la relaxació mes els canvis per part dels altres, ha estat la conseqüència de que guanyéssim aquest quart.

Vull dir que tot i les dos derrotes d’aquest cap de setmana hem tingut uns arbitratges mes que acceptables. Crec que caldria ser crítics quant o fan malament i generosos quant o fan be.

La setmana que ve, Torres de Segre, si fem cas de la taula classificatòria es un partit assequible, veurem que tal ens va.