(J2) CB Mollerussa – Cal Xirricló CB Balaguer

CB Mollerussa 47

CB Balaguer Grana 50

Crònica

Segon partit de lliga per a les Balaguerines que no van fer un dels seus partits més brillants.

El partit va començar, per part de les nostres, amb una ofensiva amb molt pocs recursos, no jugàvem el nostre joc, i ens costava molt sortir al contraatac. En termes defensius vam sortir relaxades, el qual va facilitar el joc local, i va fer més difícils els nostres atacs. Tot i això, a mitjans del primer quart vam tenir un canvi d’actitud radical, vam sortir al camp jugant el nostre joc, amb sortides ràpides i atacs ben construïts, i una defensa molt més productiva. Aquest joc es va allargar fins a finals del 3r quart on vam aconseguir arribar a una avantatja de 12 punts. Vist el bon joc que estàvem fent fins al moment les nostres jugadores es van confiar, reduint el ritme del joc al nivell del primer quart, excés de confiança que van aprofitar les locals per retallar distancies i ficar-se amb un resultat final de 47-50, el més proper durant tot el partit.

Un experiència necessària que ens servirà per donar-nos compte del perillós que pot ser relaxar-nos durant els partits.

Tot i això crec que aprendrem molt d’aquest partit i podrem corregir molts dels errors comesos per a la jornada següent!