J2: CB Bell-lloc – Masia Farré CB Balaguer

CB Maquinària Ferro Bell-lloc 83-61 Masia Farré CB Balaguer B

Millor imatge que la setmana passada però mateix resultat. Ens tocava un desplaçament molt dur, contra un equip que venia de fer 80 punts fora de casa, i érem conscients de la dificultat d’afrontar un partit així. Tot i això, vam fer uns grans primers 20 minuts, on vam poder jugar de tu a tu al Bell-lloc, sense deixar que marxessin en el marcador i intercanviant cistelles uns i altres, arribant a la mitja part amb només 2 punts de diferència (37-35).

Ja a la 2a part se’ns va complicar el partit. Els locals van col·locar una efectiva pressió que permetia recuperar pilotes per fer un parcial de 17-7 en els primers 6 minuts que acabarien sent irrecuperables. El ritme del partit continua afavorint als de casa, i poc a poc feien la diferència més gran mentre que als visitants se’ls hi acabava l’energia.

Al final derrota amb sabor agredolç, però que ens permet encarar amb optimisme el derby contra el Vallfogona.