J2: CB Balaguer – CB Calaf

El júnior femení del C.B.Balaguer va debutar a casa i va patir la primera derrota davant l’equip sènior del C.B.Calaf. Aprofitant la seva joventut l’equip local va estar pressionant tot el partit, fet que li va donar avantatges durant molts moments del primer quart. L’experiència de l’equip visitant va permetre trencar aquesta pressió i aconseguir una diferència de 15 punts a la mitja part.

Una bona actitud de les noies del Balaguer va fer que seguissin lluitant, guanyant així la segona part (20-18).

Com a entrenadora d’aquestes joves jugadores, les animo a seguir treballant perquè malgrat que hi haurà partits que no podrem competir per físic, no hi haurà cap equip que ens guanyi amb ganes i il·lusió.