J2: Cappont 99 – CB Balaguer 98 A

temp2013-2014 5 20131106 1408295573

temp2013-2014 5 20131106 1408295573CAPPONT 46   BALAGUER 88

Inici demolidor

Atac total, el primer quart ha estat trencador, la cistella de Cappont semblava mes gran que una plaça de braus, i un jugador del Balaguer (Xavier Blanch) que avui encara la veia mes gran, amb 16 punts en aquest període ha estat bombardejant sense pietat la cistella del Cappont, cosa que ha fet que pugéssim posar coses en pràctica per futurs partits.

La diferencia al marcador ha fet que desprès d’un primer període ratllant l’excel·lència, el segon i el tercer quarts fossin una mica mes avorrits, desprès el quart període hem tornat a treballar i les coses han anat millor.

Tot i el resultat final els nois de Cappont no han deixat en cap moment de lluitar cosa la qual cosa els honora.

El partit s’ha desenvolupat de la forma següent, com he comentat un primer quart amb molt d’encert, la forta pressió ha donat el fruit esperat i el parcial ha estat de 13 – 34.

El segon quart, una mica mes tranquil amb un parcial de 11 – 19 i amb les mateixes dinàmiques, el Cappont trampejant l’allau de joc de l’equip visitant i el Balaguer una mica mes relaxat intentant practicar coses.

Mitja part parcial 24 – 53 poca cosa a comentar, tant sols coses obvies, compte amb la relaxació, que queden 20 minuts, etc etc.

Tercer quart parcial de 16 – 14, les coses obvies han aparegut i el parcial pel Cappont, com he comentat en cap moment ells han abaixat els braços, sempre han estat lluitant.

Quart període parcial de 06 – 21 hem tornat a encarrilar el joc, les ganes, la lluita, i l’encert de cara a cistella.

Avui el nostre MVP ha estat el Xavier Blanch amb 28 puntets, no esta mal, amb tot cal continuar treballant.

Avui també ens han ajudat, com sempre, els infantils Castillo, Rúbies i Camara i no hem pogut comptar amb el Marc Camacho per malaltia.

La setmana que ve Sedis Cloustek, a casa seva vam perdre (59-47), intentarem guanyar, el partit a les 12,30 hores, os hi esperem a tots/totes, no hi falteu, l’espectacle es garantit.