J2: BC Andorra – CB Balaguer

BC MORABANC ANDORRA B   51 – 35   CB BALAGUER

Desastrós partit en la segona jornada del campionat. El clàssic inici de partit a Andorra, totalment adormits i molts nervis, els primers deu minuts “0” punts, com va comentar algun pare semblava que la cistella tenia un tap, semblava que s’havia encongit el cèrcol.

Felicitarem a l’Andorra que es el que toca per la victòria, però ni molt menys es un equip superior al nostre, de totes maneres tenim feina a fer, cal treballar molt i clarificar conceptes basics, ja som cadets.

El partit, amb un inici com el que hem tingut es difícil de guanyar, ells molt crescuts i nosaltres molt enfonsats, el parcial de 7 – 0 per l’Andorra marca molt.

El segon període hem fet les coses una mica millor (no molt) el suficient per posar-nos dins el partit amb un parcial de 10 – 14 pel Balaguer.

Mitja part 17 – 14 tant sols tres punts avall i com que pitjor no ho podíem fer esperàvem remuntar i hem sortit animats.

Tercer període 16 – 7 per l’Andorra, pitjor no ho hem fet però igual de malament que el primer període si, per tant partit quasi decidit.

Quart període 18 – 14 per l’Andorra, ho hem intentat però no s’ha pogut materialitzar per tant derrota mes que merescuda.

Dissabte contra Seròs a casa, vos hi esperem a tots.