J2 (2F): Natural Òptics Balaguer – CB Pardinyes

Foto Pardinyes

Foto Pardinyes3r partit de la temporada entre els dos equips, i de nou un partit molt igualat en el marcador.

Els primers 10 minuts van servir per mostrar la intensitat anotadora dels jugadors, amb 20-20 al marcador, sense un clar dominador; a partir d’aquí un parcial de 5-24 en tan sols 7 minuts, gràcies a la inexistent defensa local i el gran encert del Pardinyes, el partit semblava vist per sentència.

Però no va ser així, la 1a part va ser la creu pel Balaguer, i la 2a la cara, un equip diferent semblaven fins i tot, una defensa acceptable (ni de bon tros bona), un augment de la intensitat i també un canvi en l’encert de cara a cistella per part dels dos equips, va permetre que els locals es fiquessin de nou per davant al marcador, fins i tot amb una bona renda: 71-62 a falta de 6 minuts per jugar-se.

Els últims minuts van ser molt igualats, però no hi va haver possibilitat de victòria pel Pardinyes, que de ben segur voldrà demostrar la seva vàlua al partit de tornada al seu camp.