J2 (2F): Natural Òptics Balaguer – CB Calaf

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1331153167

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1331153167Victoria treballada, partit dur, molt dur.
Segon partit d’aquesta segona fase i segona victòria.
Victoria contra un equip el Calaf que ha vingut amb pocs efectius (7jugadors) però amb un joc interior fort i dur que els ha servit per endur-se tots o casi tots el rebots en les dues cistelles, amb segones i terceres oportunitats per fer la cistella.
El Balaguer contra aquest joc interior visitant ha lluitat i lluitat fins al final i no ha estat fins al últim quart que amb ràpids contraatacs s’ha endut el partit.
El primer període amb un parcial de 11-08 pel Balaguer, ha estat de tempteig, era la primera vegada que els dos conjunts s’enfrontaven aquesta temporada i no es tenien referències, aquí ja s’ha vist el poder interior del Calaf.
Segon període, parcial de 13-13 mes igualtat impossible, tots dos conjunts igualaven en encerts i en errors. Mitja part, 24-21, pocs punts, molts errors i joc dur, uns breus comentaris al vestidor i ha torna-

hi que no hem fet res.

Cal mes defensa a la pilota per parar el seu joc interior, ho intentarem.
Tercer període, 12-11, favorable al Balaguer, igualtat i mes igualtat, ni uns ni els altres aconseguim desempallegar-nos, final període 36-32 tot per decidir.
Quart període, 18-14 pel Balaguer, minut 38 i el marcador Balaguer 46 Calaf 44, igualtat total, però ha estat aquí que amb quatre contraatacs ràpids del Balaguer s’ha decidit un dur partit de basquet jugat de poder a poder amb dos maneres de jugar ben diferenciades.
Be, felicitar als jugadors del Balaguer per la victòria d’avui, gents fàcil, dura i en algun moment del partit amb una molt bona rotació de pilota. Ens ha faltat definició.
La setmana que ve, dissabte a casa contra Cervera equip nou per nosaltres encara no ens hem enfrontat aquesta temporada, a les 11 del mati al pavelló municipal no hi falteu.