J2 (2a fase): Penya Fragatina 53-49 Natural Òptics CB Balaguer 06

Penya Fragatina 53-49 Natural Òptics CB Balaguer 06

Segona jornada de la segona fase que enfrontava a Peña Fragatina contra el Natural Òptics CBBalaguer. A la primera part va haver-hi dos colors diferents. Els 2 primer períodes dominats pels granes tant en defensa com en atac, mostrant un bon ritme ofensiu i un bon nivell defensiu que els permetia robar pilotes i contratacar. El 3r i 4t però, va haver-hi una davallada dels visitants que permetia als locals tornar-se a enganxar al lluminós i marxar al descans amb taules a 21.

A la represa, el 5è quart va ser molt fluix per part del CBBalaguer i que Peña aprofitava per castigar al rival i aconseguir una renda de 10 punts, que els de la Noguera van intentar recuperar en els últims 3 quarts però que no van aconseguir. Resultat final de 53-49.