J2 (2a fase): CB Cervera MobelLinea 81-50 Segrevest CB Balaguer

CB Cervera MobelLinea 81-50 Segrevest CB Balaguer

Derrota contra el Cervera on una pèssima primera part ens condemna.

El primer període s’iniciava amb molt ritme per part dels locals que aprofitaven les nostres mancances baixant al balanç defensiu i permetent segones oportunitats (28-13).

En el següent quart no aconseguíem el nostre nivell i seguíem permetent bàsquets fàcils després de pilotes perdudes o males decisions. Arribaríem al descans amb una diferència que ens acompanyaria fins al final del partit (50-21).

Després del descans, la defensa zonal ens ajudava a què la diferència no s’augmentés. Tot i la intensitat defensiva que plantejàvem, els de la Segarra seguien molt encertats i no donaven possibilitats per apropar-nos en el marcador. Cal dir que tot i això vam aconseguir guanyar el tercer període (15-17).

El darrer quart del partit també es caracteritzava pel gran encert dels locals i la nostra impotència per no poder remuntar (81-50).

Partit que ens fa aprendre que cada error és penalitzat i no n’hi ha prou en fer la feina a mitges. No obstant això, iniciem setmana d’entrenaments canviant de xip per preparar-nos el millor possible pel partit contra el Tàrrega.